Teksten

Als geboren Rotterdammert houd ik van kort, duidelijk en direct. Als tekstschrijver ben ik een kameleon en een beetje schizofreen. Een indringer ook, want ik kruip in het hoofd van u als klant, maar ook in dat van uw lezer. Wat wilt u vertellen, hoe zorgt u ervoor dat iemand naar u luistert? Pakkende en heldere woorden, een sterk verhaal, een journalistieke verdieping of een gortdroog jaarverslag dat best smeuïg mag worden. U roept, ik schrijf!
• Interviews (en, dat is handig, ik doe gelijk de portretfotografie)
• Brochures
• Webteksten
• Ghost writing
• Columns
• Artikelen
• Jaarverslagen
• (eind)redacteur bijvoorbeeld voor jaarstukken, notities en nota’s
• Corrector, bijvoorbeeld voor de altijd gevaarlijke d’s en t’s en de puntjes op de i
Maar ook als interimmer ben ik op mijn plaats. Zoekt u een tijdelijke communicatie-adviseur of een projectmanager voor een publicatietraject? Met de 20 jaar ervaring die ik op zak heb, is er weinig dat ik nog niet gezien heb. Komt goed… dat project.
 
WEBSITE STICHTING HET PEUTERCOLLEGE
Het Peutercollege in Rotterdam is een onderwijsinstelling gericht op het jonge kind. Bij de vestigingen van het Peutercollege krijgen 2- en 3-jarigen  een intensief speel- en leerprogramma aangeboden dat gericht is op de complete ontwikkeling van het kind, met de nadruk op taalontwikkeling. Voor deze bijzondere organisatie heb ik de website ingericht en de complete tekstproductie verzorgd. Identity Design in Rotterdam ontwierp de nieuwe huisstijl en realiseerde de fysieke website. www.peutercollege.nl

     page3.1

coverNL LittleMole-Stork-7
MOLLETJE ZOEKT EEN ZONNIG HUIS – A SUNNY HOME FOR LITTLE MOLE
De familie Mol woont in een warm donker hol, diep onder de grond. Zoals dat hoort bij mollen. Maar Molletje is anders, Molletje is bang in het donker. Molletje gaat op zoek naar een nieuw huis, waar het nooit donker is en waar hij nooit meer bang hoeft te zijn. Maar waar vindt hij zo´n huis?
`Molletje zoekt een zonnig huis´ is het eerste kinderboek van Talitha Vermaas. Bedacht in Nederland, geschreven en in eigen beheer uitgegeven in Shanghai. Molletje is een heerlijk verhaal voor het slapen gaan voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 7, of een boek om zelf te lezen voor iets oudere kinderen.
De gedetailleerde en originele tekeningen van grafisch ontwerper Armand Verspeek, maken Molletje tot een verhaal dat je keer op keer wilt lezen.
Geef Molletje een nieuw thuis!
Je kunt een exemplaar van Molletje bestellen door een email met je adresgegevens te sturen naar info@talithavermaas.nl Verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels, geheel in kleur.
Molletje kost € 4,50 plus verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland

LittleMole-meerkat-8     Logo_THeOrangeCows